Tieto stránky využívajú cookies na ukladanie informácií vo vašom počítači. Používaním stránok s tým vyjadrujete súhlas. Ďalšie informácie
MENU
Galaxy logo
  • 25 rokov skúseností s AVS technológiou
  • desiatky tisíc úživateľov v ČR a na Slovensku
  • odborný garant AVS technologie v ČR a SR
Quatro - nákup na splátky
+421 905 426 341
[email protected]

AVS prístroj zmierňuje bolesti

AVS prístroj zmierňuje bolesti

Hovorí sa im tiež ,, prirodzené opiáty "a väčšinou sa jedná o endorfíny, napríklad beta-endorfín, ale aj ďalšie. Najmä týmto spôsobom je AVS prístroj schopný účinne eliminovať bolesť a to takmer akúkoľvek: bolesti svalov, hlavy, zubov, chronickej aj fantómové bolesti. Ďalším princípom, ktorý AVS technológia využíva, je zmena nervového signálu, vzruchu priamo v mozgu. V určitých stavoch vedomia, ktoré AVS prístroj dokáže navodiť, sa v mozgu rozpojí príslušnej nervové dráhy: z miesta na tele, ktoré je bolesťou zasiahnuté, príde nervový signál do cieľového miesta v mozgu značne oslabený - tým ho mozog registruje len nepatrne a bolesť tak cítite menej (určité druhy bolesti vlastne vznikajú až reakcií v mozgu, to tiež vysvetľuje tzv. fantómové bolesti). Úľavu pocítite s AVS prístrojom vždy, či už ide o akúkoľvek bolesť.

AVS prístroj sa používa pre elimináciu bolesti aj v klinickej praxi, tiež sa používa ako doplnkový šetrnejší spôsob miesto anestézie. Používajú ich centra bolesti alebo špecializovaní fyzioterapeuti.

Pri akých bolestiach Vám AVS prístroj môže pomôcť?

Bežné bolesti po námahe, preťaženie: svalov, chrbta ...
Bolesti svalov sú vyvolané ich dlhodobým indukciou (,, zapnutím ") bez uvoľnenia. Často k tomu dochádza pod vplyvom stresu, pretože stresová reakcia automaticky vyvoláva nabudenie svalov. Alebo únavy, pri ktorej dochádza postupne k ,, tvrdnutiu "svalov. Účinnosť AVS prístroja je pre odstránenie bolesti svalov rýchla a stopercentné. Stačí krátky relaxačný program a bežné drobné bolesti svalov, ktoré ste si priniesli domov z práce, mizne takmer okamžite. Podobne môžete použiť AVS prístroj pre väčšie bolesti, napríklad po športe.

Chronické bolesti
Často sa jedná o bolesti, u ktorých nie je známa príčina, presný dôvod vzniku bolesti. Princíp AVS prístrojov je našťastie taký, že ho príčina zaujímať nemusí - ovplyvňuje priaznivo priamo centra bolesti v mozgu, alebo prenosy nervových signálov niekde na dráhe (medzi bolestivým miestom a mozgom). Rovnako pochopiteľne pôsobí aj proti chronickým bolestiam, kde sú príčiny známe.

Chirurgické zákroky a zubár
Neváhajte použiť prístroj aj v tomto prípade. Oveľa lepšie je však použiť ho pred zákrokom, pretože uvoľnené svalstvo (vrátane svalov čeľuste - jeden z najsilnejších svalov) sa ľahšie prispôsobí zákroku - rezu atď. Zákrok na tele zanechá menšie stopy. Okrem toho: i Vašej mysli tá uvoľnenosť, ktorú Vám AVS prístroj navodí, pred niečím takým prospeje.

Bolesti po úraze, pri vážnych ochoreniach
AVS prístroj tlmí pochopiteľne aj tieto druhy bolesti, nehľadiac na to, že po úraze urýchľuje celkovú regeneráciu. Používa sa aj pri bolestiach pri onkologických ochoreniach vrátane tlmenia bolesti v nevyliečiteľných štádiách AIDS.

Fantómové bolesti
Ide o druh bolesti, kedy bolí časť tela, ktorú už človek nemá, napríklad ruka po jej amputácii. Túto bolesť spôsobujú nervové zakončenia, ktorá stále ruku ,, cíti ". AVS prístroj je úspešne používaný aj v tomto prípade, pretože blokuje bolesť priamo v mozgu.

Bolesti hlavy a migréna
Pri tejto kategórii spozornite. AVS prístroj pri dlhodobom používaní väčšinou migrénu oslabí alebo ju úplne vylieči, ale vyžaduje to citlivý postup. AVS stimulácia je totiž veľmi intenzívna a zvyšuje prekrvenie mozgu, čo nemusí byť vždy vhodné. Podobne citlivo by ste mali postupovať s AVS prístrojom aj v prípade bežných, tj. Občasných bolestí hlavy. Viac na túto tému: Migréna.

100% záruka spokojnosti Až 21 dní na vrátenie tovaru, 100% garancia spokojnosti
Predĺžili sme zákonnú lehotu na vrátenie tovaru zo 14 na 21 dní. Chceme, aby ste si poriadne vyskúšali naše produkty. Na 100% otestovali a boli na 100% spokojní. Keď Vám produkt z nejakého dôvodu nevyhovuje alebo nesplnil požadované účinky, tak nám produkt môžete do 21 dní vrátiť - viac info TU.

Najlepšie AVS prístroje

AVS prístroj Laxman Premium - psychowalkman

AVS prístroj Laxman Premium - psychowalkman
TOP
Doporučujeme
Aj na splátky
1380 €

AVS prístroj Laxman Basic - psychowalkman

AVS prístroj Laxman Basic - psychowalkman
Doporučujeme
Aj na splátky
1121 €

AVS prístroj ESPRIT - psychowalkman

AVS prístroj ESPRIT - psychowalkman
Doporučujeme
Aj na splátky
499 €